Zaopatrzenie w wyroby cukiernicze i czekoladowe, Strona 2
-
Sprzęt do glazurowania
-
Urządzenie do temperowania czekolady
-
Maszyny do wyroby kremów
-
Krajalnica do pralinek
-
Maszyna do tynkowania tortów
-
Roztapiacz czekolady
-
Dozownik czekolady
Najczęściej sprzedawane
43 pozycji razem
Marki
Pozycji do wyświetlenia: 43

2 585,28 zł
–21 %
2 458,34 zł razem z VAT
2 031,69 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

3 786,37 zł
–21 %
3 604,15 zł razem z VAT
2 978,64 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

8 023,07 zł
–21 %
7 636,24 zł razem z VAT
6 310,94 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm

5 752,42 zł
–21 %
5 475,17 zł razem z VAT
4 524,93 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

5 118,99 zł
–21 %
4 873,25 zł razem z VAT
4 027,48 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm