Zaopatrzenie w wyroby cukiernicze i czekoladowe, Strona 2
-
Sprzęt do glazurowania
-
Urządzenie do temperowania czekolady
-
Maszyny do wyroby kremów
-
Krajalnica do pralinek
-
Maszyna do tynkowania tortów
-
Roztapiacz czekolady
-
Dozownik czekolady
Najczęściej sprzedawane
43 pozycji razem
Marki
Pozycji do wyświetlenia: 43

2 551,57 zł
–21 %
2 426,29 zł razem z VAT
2 005,20 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

3 736,99 zł
–21 %
3 557,16 zł razem z VAT
2 939,80 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

7 918,43 zł
–21 %
7 536,65 zł razem z VAT
6 228,64 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm

5 677,40 zł
–21 %
5 403,76 zł razem z VAT
4 465,92 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

5 052,23 zł
–21 %
4 809,70 zł razem z VAT
3 974,96 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm