Zaokrąglarka do ciasta - zakres wagowy: ~50-800g
Kod: 3347Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Wykonanie
- Rama nośna z kółkami
- Tylko do ciast do pizzy
- Ilość ciasta: ca. 50 g - 800 g.
- z wyłącznikiem bezpieczeństwa
- Odpowiedni do nawodnienia 55% - 80% do produkcji kulek od 30 g w górę
- Idealna temperatura ciasta powinna mieścić się w zakresie od 17°C do 24°C. Jeśli ciasto jest mocno uwodnione, możliwe jest również uformowanie chłodniejszego ciasta o temperaturze około 17°C
- Najwyższa jakość
Zalety produktu
- Łatwa obsługa
- Ciasto nie przykleja się
Połączenie
- Moc: 370 Watt
- Przyłącze elektryczne: 400VV / 3N/PE faza / 50 Hz
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne szer. x gł. x wys: 500 mm x 650 mm x 880 mm
Zakres dostawy
- 4 Rolki, z których 2 z hamulcami
Wytyczne
- Naturalna produkcja zgodna z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa
- Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z przepisami
- Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Dzielarka do ciasta / skrobaczka do ciasta | 
|---|---|
| Waga: | 68 kg | 
| EAN: | 4063326198475 | 
| Głębokość: | 650 mm | 
| Masa: | 68.000 kg | 
| Szerokość: | 500 mm | 
| Waga paczki: | 68 kg | 
| Wydajność: | 370 watów | 
| Wysokość: | 880 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
    