Zaokrąglarka do ciasta - zakres wagowy: ~50-300g
Kod: 3344Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Wykonanie
- Zaokrąglarka do ciasta
- Rama nośna z kółkami
- Tylko do ciast do pizzy
- Ilość ciasta: ca. 50 g - 300 g.
- Odpowiedni do nawodnienia 55% - 65%
- Idealna temperatura ciasta powinna mieścić się w zakresie od 17°C do 24°C. Jeśli ciasto jest mocno uwodnione, możliwe jest również uformowanie chłodniejszego ciasta o temperaturze około 17°C
- z wyłącznikiem bezpieczeństwa
- Najwyższa jakość
Zalety produktu
- Łatwa obsługa
- Ciasto nie przykleja się
Połączenie
- Moc: 370 Watt
- Przyłącze elektryczne: 400VV / 3N/PE faza / 50 Hz
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne szer. x gł. x wys: 440 mm x 600 mm x 790 mm
Zakres dostawy
- 4 Rolki, z których 2 z hamulcami
Wytyczne
- Naturalna produkcja zgodna z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa
- Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z przepisami
- Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Dzielarka do ciasta | 
|---|---|
| Waga: | 55 kg | 
| EAN: | 4063326198451 | 
| Głębokość: | 600 mm | 
| Masa: | 55.000 kg | 
| Szerokość: | 440 mm | 
| Waga paczki: | 63 kg | 
| Wydajność: | 370 watów | 
| Wysokość: | 790 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
    