Urządzenie, Strona 5
-
Urządzenia na podczerwień/indukcje
-
Kotły warzelne
-
Patelnie przechylne elektryczne i gazowe
-
Frytkownice
-
Bemary
-
Kuchenki
-
Płyty grillowe
-
Podgrzewacze do frytek
-
Grille Lawowe/Wodne/Gazowe i Elektrogrille
-
Urządzenie do gotowania makaronu
-
Mobilne gotowanie & Stacja grillowa
-
Drób / Tandoori - piece gazowe
-
Kuchenki
Najczęściej sprzedawane
Marki

Produkcja: 2,5 kg/ 8 minut lub 18 kg/godz.

Urządzenie stacjonarne - głębokość 960

Produkcja: 3,5 kg/ 8 minut lub 25 kg/godz.

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 900

Urządzenie stacjonarne - głębokość 900

Urządzenie stacjonarne - głębokość 900

Urządzenie stacjonarne - głębokość 900

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700