Urządzenie, Strona 26
-
Urządzenia na podczerwień/indukcje
-
Kotły warzelne
-
Patelnie przechylne elektryczne i gazowe
-
Frytkownice
-
Bemary
-
Kuchenki
-
Płyty grillowe
-
Podgrzewacze do frytek
-
Grille Lawowe/Wodne/Gazowe i Elektrogrille
-
Urządzenie do gotowania makaronu
-
Mobilne gotowanie & Stacja grillowa
-
Drób / Tandoori - piece gazowe
-
Kuchenki
Najczęściej sprzedawane
Marki
Lista produktów
włącznie z przesiewaczem drobnej mąki i pojemnikiem zbiorczym
Do oczyszczania zanieczyszczonego oleju
Urządzenie stołowe - głębokość 530
2 strefy temperatury (górna i dolna)
2 strefy temperatury (górna i dolna)
Urządzenie stacjonarne - głębokość 900
Urządzenie stacjonarne - głębokość 900
Urządzenie stacjonarne - głębokość 900
Urządzenie stacjonarne - głębokość 1150
Idealny do barów z przekąskami i restauracji
