Urządzenie do temperowania czekolady z kranem wylotowym - Chocotemper
Kod: 44768Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Wykonanie
- Temperówka do czekolady
- Profesjonalne urządzenie
- Wyprodukowano we Włoszech
- Urządzenie do kontroli temperatury gwarantuje utrzymanie stanu płynnego czekolady, jak idealny związek krystaliczny
- Idealny do lodziarni i cukierni
- Technologia ekranu dotykowego
- Elektroniczny włącznik nożny do dozowania dokładnej ilości czekolady do form
- Zapisywanie programów dla wszystkich rodzajów czekolady
- Przenośnik ślimakowy ze stali nierdzewnej
- Tryb czuwania
- Pojemność czekolady: 12 kg
- Łatwe do czyszczenia
Jakość
- Wysokiej jakości stal nierdzewna
Połączenie
- Moc: 2,50 kW
- Przyłącze elektryczne: 220V.
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne (Szer.xGłęb.xWys.): 520 mm x 800 mm x 1.540 mm
Wytyczne
- Naturalna produkcja zgodna z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa
- Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z przepisami
- Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności
Uwaga
- Płyta wibracyjna nie wchodzi w zakres dostawy
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Urządzenie do temperowania czekolady | 
|---|---|
| Waga: | 159 kg | 
| EAN: | 4063326331964 | 
| Głębokość: | 800 mm | 
| Masa: | 159.000 kg | 
| Szerokość: | 520 mm | 
| Waga paczki: | 215 kg | 
| Wydajność: | 2,50 kW | 
| Wysokość: | 1540 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
    