Toster manualny przelotowy - pionowy
Kod: D10101660Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Wykonanie
- Do bułek burgerowych o grubości 10 - 50 mm
- Dwuczęściowa powierzchnia grillowa dla górnej i dolnej części bułki
- Trwałe elementy wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- Temperatura: 50 °C do 260 °C
- Stała prędkość przelotowa: 22 Sek.
- Nóżki z regulacją wysokości
- Szybkie nagrzewanie
- Część przenośnikowa urządzenia może być oddzielona od obudowy
- Łatwa obsługa
Jakość
- Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304
Połączenie
- Przyłącze elektryczne: V / 1N/PE faza / 50 Hz
- Moc: 2,10 kW
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne szer. x gł. x wys: 650 mm x 235 mm x 700 mm
- Powierzchnia gotowania: 360 mm x 425 mm
Zakres dostawy
- Miska do łapania
Wytyczne
- Naturalna produkcja zgodna z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa
- Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z przepisami
- Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Tostery przelotowe | 
|---|---|
| Waga: | 38 kg | 
| EAN: | 4063326365051 | 
| Głębokość: | 235 mm | 
| Masa: | 38.000 kg | 
| Szerokość: | 650 mm | 
| Waga paczki: | 61 kg | 
| Wydajność: | 2,10 kW | 
| Wysokość: | 700 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
    