Stacja panierowania kurczaka - 930 mm - 5 kg/min
Kod: 9164Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Cechy
- stacja panierowania z miskami 3 na mąkę, jajka i bułkę tartą
- Szczególnie nadaje się do szybkiego i efektywnego panierowania części kurczaka
- Zawiera kosz zanurzeniowy ze stali nierdzewnej i urządzenia do opróżniania
- Duża miska do panierowania okruszków Norma GN 1/1, głębokość 20 cm
- Obrotowe szczotki wewnątrz urządzenia automatycznie przesiewają bułkę tartą i oddzielają grudkowatą i czystą bułkę tartą do dwóch wyjmowanych pojemników
- Cztery blokowane kółka gwarantują mobilność i zapewniają stabilną podstawę
- Szybki proces przesiewania (ok. 5 kg na minutę)
- Urządzenia stacjonarne
Zalety produktu
- z wyłącznikiem bezpieczeństwa
- Duży kosz zanurzeniowy (dł .: 215 mm / gł .: 150 mm / wys .: 160 mm)
- Zautomatyzowany proces przesiewania i separacji
- Efektywna produkcja żywności
- Mobilne możliwości obsługi
- Doskonale nadaje się do zastosowania w profesjonalnych kuchniach
- Zwarta i wytrzymała konstrukcja
- Łatwe do czyszczenia
Wysoka jakość
- Korpus ze stali nierdzewnej wysokiej jakości
Przyłącze
- Moc: 0,18 kW
- Przyłącze elektryczne: 220 V / 1 fazy / 50 Hz
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne (Szer.xGłęb.xWys.): 930 x 700 x 900
W zestawie
- Koszyk zawarty w dostawie
Zgodność ze standardami
- Oznakowanie CE jako dowód zgodności z normami UE
- Materiał jest zgodny z europejskimi normami żywnościowymi
- Wyprodukowane zgodnie z odpowiednimi normami higieny i bezpieczeństwa
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Elektryczna stacja do pieczenia | 
|---|---|
| Waga: | 50 kg | 
| EAN: | 4063326282044 | 
| Głębokość: | 700 mm | 
| Masa: | 50.000 kg | 
| Szerokość: | 930 mm | 
| Waga paczki: | 60 kg | 
| Wysokość: | 900 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
    