Specjalnie dla restauracji, Strona 60
-
Lodówka do wina
-
Stołowe lady do lodów
-
Utrzymywanie ciepła
-
Skrzynie chłodnicze + agregaty
-
Lady bufetowe i bary sałatkowe
-
Mikser ręczny
-
Krajalnica do warzyw
-
Piece konwekcyjne i piekarnicze
-
Grille Salamandra
-
Wózek do serwowania / wózek transportowy
-
Zmywarki
-
Technologia gotowania
-
Bary sałatkowe i stoły chłodzące
-
Miksery planetarne
-
Ekspresy do kawy i młynki do kawy
-
Lady barowe
Najczęściej sprzedawane
Marki

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270 °C

maksymalna temperatura: 260 ° C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 260°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270 °C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270 °C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 260°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 300°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270°C

Panel dotykowy - max.temperatura 260°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270 °C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 300°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270 °C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 260°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 260°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 260°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 260°C