Rodzaj biznesu, Strona 198
-
Produkty profesjonalne i zaawansowane technologicznie
-
Bufet
-
Sklep z kebabem
-
Bar
-
Walentynki
-
Restauracja
-
Pizzeria
-
Prywatne gospodarstwo domowe
-
Restauracja azjatycka
-
Jarmark Bożonarodzeniowy
-
Catering
-
Rzeźnik
-
Piekarnia
-
Lodziarnia
-
Kioski i stacje benzynowe
-
Zaopatrzenie cukierni i czekoladerii
-
Kantyna
-
Smażony i Grillowany Kurczak
-
Supermarket
-
Pierwsza pomoc
-
Karnawał
-
Kawiarnia
-
Mobilna kuchnia
-
Oszczędzanie energii
-
Hotel
-
Zdrowa kuchnia
-
Oktoberfest
-
Boże narodzenie
Sortowanie produktów
Marki
Lista produktów
Temperatura: +2 ~ +8 °C & -22 ~ 18 °C
Temperatura: -2 ~ +8 °C & -1 ~ -18 °C
Temperatura: -2 ~ +8, -10 ~ -22 & -25 ~ -30 °C
Temperatura: -18 ~ -22°C lub +2 ~ +8°C
Temperatura: -18 ~ -22°C lub +2 ~ +8°C
Temperatura: -18 ~ -22°C lub +2 ~ +8°C
Urządzenie stołowe - głębokość 600
Tradycyjne przygotowanie kebabu
Urządzenie stacjonarne - głębokość 700
