Rodzaj biznesu, Strona 110
-
Produkty profesjonalne i zaawansowane technologicznie
-
Bufet
-
Sklep z kebabem
-
Bar
-
Walentynki
-
Restauracja
-
Pizzeria
-
Prywatne gospodarstwo domowe
-
Restauracja azjatycka
-
Jarmark Bożonarodzeniowy
-
Catering
-
Rzeźnik
-
Piekarnia
-
Lodziarnia
-
Kioski i stacje benzynowe
-
Zaopatrzenie cukierni i czekoladerii
-
Kantyna
-
Smażony i Grillowany Kurczak
-
Supermarket
-
Pierwsza pomoc
-
Karnawał
-
Kawiarnia
-
Mobilna kuchnia
-
Oszczędzanie energii
-
Hotel
-
Zdrowa kuchnia
-
Oktoberfest
-
Boże narodzenie
Najczęściej sprzedawane
Marki

Urządzenie stołowe - głębokość 600

Urządzenie stołowe - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Produkcja: 2,5 kg/ 8 minut lub 18 kg/godz.

Urządzenie stacjonarne - głębokość 960

Produkcja: 3,5 kg/ 8 minut lub 25 kg/godz.

Średnica ostrza: 80 mm - bez ostrza do cięcia

włącznie z 5 dyskami do cięcia / tarczami

włącznie z 3 dyskami do cięcia / tarczami

Maksymalne obciążenie: 15 kg

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700