Przygotowanie, Strona 69
Najczęściej sprzedawane
Marki

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 270°C

Gotowanie wielopoziomowe - maks. 260°C

Urządzenie stołowe - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stołowe - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stołowe - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 700

Urządzenie stacjonarne - głębokość 900

Urządzenie stołowe - głębokość 700

ze zintegrowanym zabezpieczeniem przed przepływem zwrotnym wody - wersja zestawowa

z 4 korkami - z tworzywa sztucznego

z 4 korkami - z tworzywa sztucznego

z 4 korkami - z tworzywa sztucznego

z 4 korkami - z tworzywa sztucznego

z 4 korkami - z tworzywa sztucznego

z 4 korkami - z tworzywa sztucznego

z 4 korkami - z tworzywa sztucznego

z 4 korkami - z tworzywa sztucznego