Płyta wibracyjna do maszyny do temperowania czekolady
Kod: D10568130Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Wykonanie
- Płyta wibracyjna do urządzenia do temperowania czekolady
- Pasowanie do STGIC12
- Wyprodukowano we Włoszech
- Drgania tabliczki pozwalają na ucieczkę powietrza z czekolady, dzięki czemu jest ona szczególnie gładka.
- Wspaniałe rozwiązanie dla zastosowań profesjonalnych
- Idealny do lodziarni i cukierni
- Łatwe do czyszczenia
Jakość
- Wysokiej jakości stal nierdzewna
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne (Szer.xGłęb.xWys.): 800 mm x 340 mm x 80 mm
Wytyczne
- Wyprodukowane w sposób naturalny, zgodnie z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa.
- Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z dyrektywą
- Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Urządzenie do temperowania czekolady | 
|---|---|
| Waga: | 7 kg | 
| EAN: | 4063326403661 | 
| Głębokość: | 340 mm | 
| Masa: | 7.000 kg | 
| Szerokość: | 800 mm | 
| Waga paczki: | 9 kg | 
| Wysokość: | 80 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
