Pizza i grill, Strona 59
-
Maszyny do wyrabiania ciasta
-
Stoły sałatkowe i kebabowe
-
Stoły chłodnicze do przygotowywania pizzy
-
Grille węglowe i gazowe
-
Dzielarki do ciasta
-
Pojemnik na ciasto i pojemnik na mąkę
-
Piece do pizzy
-
Krajalnice do chleba/bagietek
-
Grille na kurczaki/wieprzowinę
-
Piec Pita / Salamander
-
Higieniczna ochrona przed wirusami
-
Stoły chłodnicze
-
Krajalnica do kebaba Döner
-
Gyros/döner grill z kebabem
-
Opakowania / pudełka termiczne
-
Wałkownice/prasy do ciasta na pizzę
-
Miksery planetarne
-
Grille kontaktowe
-
Pieczone Ziemniaki
-
Piece piekarnicze (piec konwekcyjny + piec do pizzy)
-
Maszyny do wałkowania ciasta
-
Piece Tandoori
-
Piece grillowe na węgiel drzewny
-
Szaszłyki do grilla
Najczęściej sprzedawane
Marki

ok. 100-2400 kulek ciasta/ godz.

Do ciasta na makaron- & pizzę

Do ciasta na makaron- & pizzę

Do ciasta na makaron- & pizzę

Do ciasta na makaron- & pizzę

Długość taśmy przenośnika: 2000 mm

Przenośnik taśmowy: 500 x 1700 mm

Regulowana grubość ciasta: od 1 do 4 mm - 80-210 gramów

Regulowana grubość ciasta: od 0,5 do 5,5 mm - 210-600 gramów

Regulowana grubość ciasta: od 1 do 4 mm - 210-600 gramów

Długość taśmy przenośnika: 2400 mm

Przenośnik taśmowy: 500 x 2000 mm

Przenośnik taśmowy: 600 x 2800 mm

Wydajność maszyny: od 1200 do maks. 2400 sztuk na godzinę

Zatrzask magnetyczny & kabel połączeniowy

włącznie ze wspornikiem rusztu i podkonstrukcją