Maszyny do wałkowania ciasta
Najczęściej sprzedawane
Marki
Lista produktów
 
                                                                                                                                    
    
    
    do szybkiego i równomiernego formowania pizzy
 
                                                                                                                                    
    
    
    do szybkiego i równomiernego formowania pizzy
 
                                                                                                                                    
    
    
    Przenośnik taśmowy: 500 x 1700 mm
 
                                                                                                                                    
    
    
    Regulowana grubość ciasta: od 1 do 4 mm - 80-210 gramów
 
                                                                                                                                    
    
    
    Regulowana grubość ciasta: od 0,5 do 5,5 mm - 210-600 gramów
 
                                                                                                                                    
    
    
    Regulowana grubość ciasta: od 1 do 4 mm - 210-600 gramów
 
                                                                                                                                    
    
    
    Przenośnik taśmowy: 500 x 2000 mm
 
                                                                                                                                    
    
    
    Przenośnik taśmowy: 600 x 2800 mm
 
                                                                                                                                    
    
    
    Wydajność maszyny: od 1200 do maks. 2400 sztuk na godzinę

 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
        