Łopatka do pizzy - aluminiowa - 450 x 450 mm - perforowana
Kod: 6029Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Wykonanie
- Łopata do wkładania i wyjmowania pizzy z pieca do pizzy
- Wysokiej jakości produkt włoskiej produkcji - Wyprodukowany we Włoszech
- Wyjątkowo dobre właściwości ślizgowe dzięki perforacji – mniej powierzchni oznacza mniejsze tarcie
- Przez perforację mąka do pizzy oddziela się od ciasta – koniec ze spalaniem się mąki w piecu, co oznacza mniej dymu, mniej spalonych miejsc na pizzy, a w efekcie mniej czyszczenia
- Owalny kształt trzonka zapobiega niepożądanemu obracaniu się łopatki i wyjątkowo dobrze leży w dłoni
- Stabilne i odporne na złamanie połączenie trzonka z łopatką dzięki potrójnemu nitowaniu
- Trzonek można rozłożyć na dwie części w celu łatwiejszego składowania
- Możliwość łatwego ustawienia dwóch długości trzonka
- Bardzo lekkie wykonanie zapewniające lepszą obsługę
Jakość
- Łopata wykonana z wytrzymałego aluminium
- Uchwyt z aluminium anodowanego na niebiesko
Wymiary
- Wymiary szufelki (szer. x głęb.): 450 mm x 450 mm
- Długość uchwytu: 1.500 mm
- Całkowita długość: 2.000 mm
Wytyczne
- Wyprodukowane w sposób naturalny, zgodnie z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa.
- Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z dyrektywą
- Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Standardowe anodowanie | 
|---|---|
| Waga: | 2.5 kg | 
| EAN: | 4063326171263 | 
| Głębokość: | 450 mm | 
| Masa: | 2.500 kg | 
| Szerokość: | 450 mm | 
| Waga paczki: | 2.70 kg | 
| Wysokość: | 2000 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
