Gofrownica - Gofry brukselskie - Żeliwne płyty do pieczenia
Kod: 11345Opis szczegółowy produktu
UWAGA:
- Przed pierwszym pieczeniem żeliwne blachy do pieczenia powinny zostać wypalone, aby pory żeliwa zostały uszczelnione i powstała naturalna nieprzywierająca powłoka. Aby zapobiec przywieraniu ciasta, zalecamy użycie np. spraju antyadhezyjnego.
Wykonanie
- Gofrownica do gofrów brukselskich
- Wspaniałe rozwiązanie dla zastosowań profesjonalnych
- Temperatura: 50 °C do 300 °C
- 1 solidnych blach do pieczenia
- Najwyższa jakość
- szybkie i wydajne rozprowadzanie ciepła
- Włącznik / wyłącznik
- Manualny czasomierz
- Działające lampki kontrolne
- Łatwa obsługa
Jakość
- Obudowa ze stali nierdzewnej wysokiej jakości
- Blacha do pieczenia wykonana z wysokiej jakości żeliwa
Połączenie
- Moc: 2 kW
- Przyłącze elektryczne: 230VV / 1N/PE faza / 50 Hz
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne (Szer.xGłęb.xWys.): 305 mm x 440 mm x 225 mm
- Blacha do pieczenia: szer. x gł.: 250 mm x 250 mm
Wytyczne
- Naturalna produkcja zgodna z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa
- Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z przepisami
- Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Gofrownice, kwadratowe | 
|---|---|
| Waga: | 19 kg | 
| EAN: | 4063326271482 | 
| Głębokość: | 440 mm | 
| Masa: | 19.000 kg | 
| Szerokość: | 305 mm | 
| Waga paczki: | 20.64 kg | 
| Wydajność: | 2 kW | 
| Wysokość: | 225 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
            