Gazowy piec do pizzy - 9 x 33 cm - Manualny
Kod: 1448Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Zalety produktu
Wskazówki
- Przy pierwszym uruchomieniu powoli nagrzewać piec. Zwiększać temperaturę co 30 minut o 50°C, aż osiągnie się temperaturę 400 °C. Przy otwartych drzwiach podgrzewać przez 4 godziny do ustawionej temperatury 400 °C
Cechy
- Piec gazowy z izolacją termiczną
- 0 komora(y) dla 9 pizz o średnicy: Ø 33 cm
- lekkie otwieranie i zamykanie drzwi
- Termostat zabezpieczający
Jakość
- Korpus ze stali nierdzewnej wysokiej jakości
- Powierzchnia do pieczenia ze specjalnym szamotem
- Materiały żaroodporne
Komora piekarnicza
- Szamot u dołu
- Dolna grzałka
- stała temperatura przez cały czas.
- Optymalne rozchodzenie ciepła
- Temperatura: 370 °C
Specyfikacja
- Zoptymalizowany zamek do drzwi ze sprężynami
Przyłącze
- Moc: 20 kW
- Przyłącze elektryczne: 230VV / 1N/PE faza / 50 Hz
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne (Szer.xGłęb.xWys.): 1.450 mm x 1.530 mm x 560 mm
W zestawie
- Dysze do gazu ciekłego i ziemnego
Zgodność ze standardami
- Wyprodukowane zgodnie z odpowiednimi normami higieny i bezpieczeństwa
- Oznakowanie CE jako dowód zgodności z normami UE
- Materiały są zgodne z europejskimi normami bezpieczeństwa żywności
AKCESORIA OPCJONALNE
- Należy zamówić jako dodatkowe akcesoria!
- Okap ze stali nierdzewnej
- Podstawa ze stali nierdzewnej
- Korektor dla 6
- Wymagany jest system wentylacyjny!
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Profesjonalne piece do pizzy | 
|---|---|
| Waga: | 323 kg | 
| EAN: | 4063326166627 | 
| Głębokość: | 1530 mm | 
| Masa: | 323.000 kg | 
| Szerokość: | 1450 mm | 
| Waga paczki: | 323 kg | 
| Wydajność: | 20 kW | 
| Wysokość: | 560 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
    