Elektryczny piec do pizzy - 4x 30 cm - 230 V - Manualny
Kod: 1586Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Wskazówki
- Przy pierwszym uruchomieniu powoli nagrzewać piec. Zwiększać temperaturę co 30 minut o 50°C, aż osiągnie się temperaturę 400 °C. Przy otwartych drzwiach podgrzewać przez 4 godziny do ustawionej temperatury 400 °C
Cechy
- Piekarnik elektryczny z izolacją termiczną
- 1 komora(y) dla 4 pizz o średnicy: Ø 30 cm
- Izolacja z włókna szklanego
- Wyjątkowo energooszczędne dzięki najwyższej jakości izolacji
- Oszczędza do 20 % energii w porównaniu z innymi urządzeniami
- Zintegrowany otwieracz rusztu
- Oświetlenie wewnętrzne
- Duże okno wziernikowe
- Wyłącznik bezpieczeństwa
- Niewielkie zużycie energii
- Łatwe do czyszczenia
Wysoka jakość
- Część frontowa ze stali nierdzewnej
- Materiały żaroodporne
- Uchwyty drzwiowe atermiczne
Komora piekarnicza
- Idealne pieczenie, bezpośrednio na kamieniu szamotowym
- Termostatyczna regulacja temperatury osobno dla ogrzewania z góry i z dołu
- Temperatura: 450 °C
- Stała temperatura (także przy częstym otwieraniu)
Przyłącze
- Moc: 5 kW
- Przyłącze elektryczne: 230 V / 1 fazy / 50 Hz
- Urządzenie jest dostarczane bez wtyczki!
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne S x G x W: 917 x 884 x 345 mm
Zgodność ze standardami
- Wyprodukowane zgodnie z odpowiednimi normami higieny i bezpieczeństwa
- Oznakowanie CE jako dowód zgodności z normami UE
- Materiał jest zgodny z europejskimi normami żywnościowymi
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Seria Carlo | 
|---|---|
| Waga: | 59 kg | 
| EAN: | 4063326170297 | 
| Głębokość: | 884 mm | 
| Masa: | 59.000 kg | 
| Szerokość: | 917 mm | 
| Waga paczki: | 66 kg | 
| Wydajność: | 5 kW | 
| Wysokość: | 345 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
    