Elektryczny piec do pizzy - 1x 35cm - Manualny
Kod: 1577Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Uwaga
- Przy pierwszym uruchomieniu powoli nagrzewać piec. Zwiększać temperaturę co 30 minut o 50°C, aż osiągnie się temperaturę 400 °C. Przy otwartych drzwiach podgrzewać przez 4 godziny do ustawionej temperatury 400 °C
Wykonanie
- Piekarnik elektryczny z izolacją termiczną
- Możliwość układania w stosy do 3 pieców
- Wyjątkowo energooszczędne dzięki najwyższej jakości izolacji
- Oświetlenie wewnętrzne
- Bardzo duże okno podglądu
- Niewielkie zużycie energii
- Łatwe do czyszczenia
Jakość
- Obudowa ze stali nierdzewnej wysokiej jakości
- Materiały odporne na wysoką temperaturę
- Uchwyt drzwiowy atermiczny
Komora piekarnicza
- Boczny otwór wentylacyjny
- Idealne pieczenie, bezpośrednio na kamieniu szamotowym
- Oddzielna termostatyczna regulacja temperatury dla ogrzewania górnego i dolnego
- Temperatura: 450 °C
- Stała temperatura (także przy częstym otwieraniu)
Połączenie
- Moc: 2,20 kW
- Przyłącze elektryczne: 230VV / 1N/PE faza / 50 Hz
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne szer. x gł. x wys: 600 mm x 520 mm x 290 mm
Wytyczne
- Naturalna produkcja zgodna z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa
- Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z przepisami
- Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Komora pieczenia prosta | 
|---|---|
| Waga: | 24 kg | 
| EAN: | 4063326166375 | 
| Głębokość: | 520 mm | 
| Masa: | 24.000 kg | 
| Szerokość: | 600 mm | 
| Waga paczki: | 32 kg | 
| Wydajność: | 2,20 kW | 
| Wysokość: | 290 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
    