Dojrzewanie na sucho szafa do dojrzewania mięsa 0,59 m - z 1 szklanymi drzwiami - czarna
Kod: 18188Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Wykonanie
- Szafa do dojrzewania mięsa
- Kryształowe kamienie solne na tylnej ścianie zapewniają klimat jaskini solnej i intensywny smak dojrzewania
- Sezonowanie na sucho bądź dry aging
- Bardzo mała utrata wagi podczas dojrzewania
- Idealne rozwiązanie dla zastosowań profesjonalnych
- Indywidualnie regulowana temperatura i wilgotność uniwersalne zastosowanie
- Pojemność użytkowa: 198 l
- Kolor: czarny
- 1 Drzwi szklane
- Termostat sterowany cyfrowo zapewniający stałą temperaturę w pomieszczeniu
- Cyfrowe i precyzyjne wyświetlanie wilgotności
- Wysoka oszczędność energii
- Wysoka wydajność przy niewielkim zużyciu prądu (przyjazne dla środowiska)
- Łatwe do czyszczenia
Jakość
- Obudowa z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 304
- Stałe chłodzenie o dużej mocy
- Cichobieżna praca
Chłodzenie
- Funkcja automatycznego odszraniania
- Czynnik chłodniczy: R290
- Temperatura: od 0 °C do 5 °C
Połączenie
- Moc: 210 Watt
- 1N/PE 220V / 50 Hz
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne szer. x gł. x wys: 595 mm x 500 mm x 910 mm
Zakres dostawy
- W zestawie 2 ruszty
Wytyczne
- Naturalna produkcja zgodna z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa
- Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z przepisami
- Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Szafy do sezonowania mięsa | 
|---|---|
| Waga: | 80 kg | 
| EAN: | 4063326111290 | 
| Głębokość: | 500 mm | 
| Masa: | 80.000 kg | 
| Szerokość: | 595 mm | 
| Waga paczki: | 90 kg | 
| Wydajność: | 210 watów | 
| Wysokość: | 910 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
    