Dla cukierni i czekoladowni, Strona 4
-
Sprzęt do glazurowania
-
Tłoczenie oleju i przygotowywanie kremów
-
Urządzenie do temperowania czekolady
-
Krajalnica do pralin
-
Maszyny do gofrów, wafli, tartaletek
-
Łopatka do ciasta
-
Podgrzewacze do czekolady
-
Uniwersalne ugniatarki
-
Dozownik czekolady
Najczęściej sprzedawane
110 pozycji razem
Marki
Pozycji do wyświetlenia: 110

3 204,93 zł
–21 %
3 050,43 zł razem z VAT
2 521,02 zł
Maksymalna temperatura: +250°C

2 576,98 zł
–21 %
2 450,46 zł razem z VAT
2 025,17 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

3 774,22 zł
–21 %
3 592,60 zł razem z VAT
2 969,09 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

7 997,31 zł
–21 %
7 611,72 zł razem z VAT
6 290,68 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm

5 733,95 zł
–21 %
5 457,60 zł razem z VAT
4 510,41 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

5 102,56 zł
–21 %
4 857,61 zł razem z VAT
4 014,55 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm