Dla cukierni i czekoladowni, Strona 4
-
Sprzęt do glazurowania
-
Tłoczenie oleju i przygotowywanie kremów
-
Urządzenie do temperowania czekolady
-
Krajalnica do pralin
-
Maszyny do gofrów, wafli, tartaletek
-
Łopatka do ciasta
-
Podgrzewacze do czekolady
-
Uniwersalne ugniatarki
-
Dozownik czekolady
Najczęściej sprzedawane
111 pozycji razem
Marki
Pozycji do wyświetlenia: 111

3 126,87 zł
–21 %
2 976,15 zł razem z VAT
2 459,63 zł
Maksymalna temperatura: +250°C

2 514,22 zł
–21 %
2 390,77 zł razem z VAT
1 975,84 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

3 682,29 zł
–21 %
3 505,08 zł razem z VAT
2 896,76 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

7 802,53 zł
–21 %
7 426,35 zł razem z VAT
6 137,48 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm

5 594,30 zł
–21 %
5 324,67 zł razem z VAT
4 400,55 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

4 978,28 zł
–21 %
4 739,30 zł razem z VAT
3 916,78 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm