Dla cukierni i czekoladowni, Strona 4
-
Sprzęt do glazurowania
-
Tłoczenie oleju i przygotowywanie kremów
-
Urządzenie do temperowania czekolady
-
Krajalnica do pralin
-
Maszyny do gofrów, wafli, tartaletek
-
Łopatka do ciasta
-
Podgrzewacze do czekolady
-
Uniwersalne ugniatarki
-
Dozownik czekolady
Najczęściej sprzedawane
111 pozycji razem
Marki
Pozycji do wyświetlenia: 111

3 215,25 zł
–21 %
3 060,27 zł razem z VAT
2 529,15 zł
Maksymalna temperatura: +250°C

2 585,28 zł
–21 %
2 458,34 zł razem z VAT
2 031,69 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

3 786,37 zł
–21 %
3 604,15 zł razem z VAT
2 978,64 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

8 023,07 zł
–21 %
7 636,24 zł razem z VAT
6 310,94 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm

5 752,42 zł
–21 %
5 475,17 zł razem z VAT
4 524,93 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

5 118,99 zł
–21 %
4 873,25 zł razem z VAT
4 027,48 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm