Dla cukierni i czekoladowni, Strona 4
-
Sprzęt do glazurowania
-
Tłoczenie oleju i przygotowywanie kremów
-
Urządzenie do temperowania czekolady
-
Krajalnica do pralin
-
Maszyny do gofrów, wafli, tartaletek
-
Łopatka do ciasta
-
Podgrzewacze do czekolady
-
Uniwersalne ugniatarki
-
Dozownik czekolady
Najczęściej sprzedawane
110 pozycji razem
Marki
Pozycji do wyświetlenia: 110

3 170,09 zł
–21 %
3 017,28 zł razem z VAT
2 493,62 zł
Maksymalna temperatura: +250°C

2 548,97 zł
–21 %
2 423,82 zł razem z VAT
2 003,16 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

3 733,19 zł
–21 %
3 553,54 zł razem z VAT
2 936,81 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

7 923,26 zł
–21 %
7 541,26 zł razem z VAT
6 232,45 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm

5 680,86 zł
–21 %
5 407,05 zł razem z VAT
4 468,64 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 14 cm

5 055,31 zł
–21 %
4 812,63 zł razem z VAT
3 977,38 zł
Idealna wysokość pojemnika do zanurzenia - 25 cm