Dla cukierni i czekoladowni
-
Sprzęt do glazurowania
-
Tłoczenie oleju i przygotowywanie kremów
-
Urządzenie do temperowania czekolady
-
Krajalnica do pralin
-
Maszyny do gofrów, wafli, tartaletek
-
Łopatka do ciasta
-
Podgrzewacze do czekolady
-
Uniwersalne ugniatarki
-
Dozownik czekolady
Najczęściej sprzedawane
111 pozycji razem
Marki
Pozycji do wyświetlenia: 111

1 328,81 zł
–21 %
1 261,76 zł razem z VAT
1 042,78 zł
Powierzchnia ważenia: 225 x 190 mm

1 488,04 zł
–21 %
1 414,05 zł razem z VAT
1 168,64 zł
Powierzchnia ważenia: 300 x 235 mm

1 373,81 zł
–21 %
1 305,29 zł razem z VAT
1 078,75 zł
Powierzchnia ważenia: 225 x 190 mm

1 792,63 zł
–21 %
1 704,14 zł razem z VAT
1 408,38 zł
Powierzchnia ważenia: 190 x 230 mm

1 557,26 zł
–21 %
1 479,33 zł razem z VAT
1 222,59 zł
Powierzchnia ważenia: 300 x 235 mm

20 473,55 zł
–21 %
19 493,23 zł razem z VAT
16 110,11 zł
Urządzenie stołowe - dla optymalnego rozpylania galaretki