Dla cukierni i czekoladowni
-
Sprzęt do glazurowania
-
Tłoczenie oleju i przygotowywanie kremów
-
Urządzenie do temperowania czekolady
-
Krajalnica do pralin
-
Maszyny do gofrów, wafli, tartaletek
-
Łopatka do ciasta
-
Podgrzewacze do czekolady
-
Uniwersalne ugniatarki
-
Dozownik czekolady
Najczęściej sprzedawane
109 pozycji razem
Marki
Pozycji do wyświetlenia: 109

1 310,68 zł
–12 %
1 382,84 zł razem z VAT
1 142,84 zł
Powierzchnia ważenia: 225 x 190 mm

1 467,73 zł
–12 %
1 549,73 zł razem z VAT
1 280,77 zł
Powierzchnia ważenia: 300 x 235 mm

1 355,07 zł
–21 %
1 287,46 zł razem z VAT
1 064,02 zł
Powierzchnia ważenia: 225 x 190 mm

1 768,18 zł
–12 %
1 867,65 zł razem z VAT
1 543,51 zł
Powierzchnia ważenia: 190 x 230 mm

1 536,02 zł
–12 %
1 621,27 zł razem z VAT
1 339,89 zł
Powierzchnia ważenia: 300 x 235 mm

20 194,21 zł
–15 %
20 651,49 zł razem z VAT
17 067,35 zł
Urządzenie stołowe - dla optymalnego rozpylania galaretki