Dla cukierni i czekoladowni
-
Sprzęt do glazurowania
-
Tłoczenie oleju i przygotowywanie kremów
-
Urządzenie do temperowania czekolady
-
Krajalnica do pralin
-
Maszyny do gofrów, wafli, tartaletek
-
Łopatka do ciasta
-
Podgrzewacze do czekolady
-
Uniwersalne ugniatarki
-
Dozownik czekolady
Najczęściej sprzedawane
110 pozycji razem
Marki
Pozycji do wyświetlenia: 110

1 324,55 zł
–21 %
1 257,72 zł razem z VAT
1 039,44 zł
Powierzchnia ważenia: 225 x 190 mm

1 483,26 zł
–21 %
1 409,52 zł razem z VAT
1 164,89 zł
Powierzchnia ważenia: 300 x 235 mm

1 369,40 zł
–21 %
1 301,09 zł razem z VAT
1 075,28 zł
Powierzchnia ważenia: 225 x 190 mm

1 786,88 zł
–21 %
1 698,67 zł razem z VAT
1 403,86 zł
Powierzchnia ważenia: 190 x 230 mm

1 552,26 zł
–21 %
1 474,59 zł razem z VAT
1 218,67 zł
Powierzchnia ważenia: 300 x 235 mm

20 407,82 zł
–21 %
19 430,64 zł razem z VAT
16 058,38 zł
Urządzenie stołowe - dla optymalnego rozpylania galaretki