(2 szt.) Elektryczny piec do pizzy - 4+4x 24cm - Manualny
Kod: D9785674Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Uwaga
- Przy pierwszym uruchomieniu powoli nagrzewać piec. Zwiększać temperaturę co 30 minut o 50°C, aż osiągnie się temperaturę 400 °C. Przy otwartych drzwiach podgrzewać przez 4 godziny do ustawionej temperatury 400 °C
Wykonanie
- (2 sztuki) Izolowany termicznie piekarnik elektryczny
- 1 komora pieczenia dla 4 Pizzen z Ø 24 cm
- Możliwość układania w stosy do 3 pieców
- Wyjątkowo energooszczędne dzięki najwyższej jakości izolacji
- Oświetlenie wewnętrzne
- Bardzo duże okno podglądu
- Niewielkie zużycie energii
Jakość
- Obudowa ze stali nierdzewnej wysokiej jakości
- Materiały odporne na wysoką temperaturę
- Uchwyt drzwiowy atermiczny
Komora piekarnicza
- Boczny otwór wentylacyjny
- Idealne pieczenie, bezpośrednio na kamieniu szamotowym
- Oddzielna termostatyczna regulacja temperatury dla ogrzewania górnego i dolnego
- Temperatura: 450 °C
- Stała temperatura (także przy częstym otwieraniu)
Połączenie
- Moc: 2 x 3,6 kW
- Przyłącze elektryczne: V / 1N/PE faza / 50 Hz
Wymiary
- Wymiary zewnętrzne szer. x gł. x wys: 724 mm x 644 mm x 638 mm
Wytyczne
- Naturalna produkcja zgodna z wytycznymi dotyczącymi higieny i bezpieczeństwa
- Produkt posiada oznaczenie CE zgodnie z przepisami
- Materiał zgodny z europejskimi normami dotyczącymi żywności
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Podwójna komora pieczenia | 
|---|---|
| Waga: | 70 kg | 
| EAN: | 4063326359029 | 
| Głębokość: | 644 mm | 
| Masa: | 70.000 kg | 
| Szerokość: | 724 mm | 
| Waga paczki: | 84 kg | 
| Wydajność: | 2x3,6 kW | 
| Wysokość: | 638 mm | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
    